Met frisse energie
Investeren in de toekomst
Ontsleutel de potentie
VasteLanden

Binnenkort: nieuwe website

Koers op Vastelanden

VasteLanden is een geïntegreerde asset en vermogensbeheerder. Ons doel is helder: het bieden van robuuste, duurzame en waardevolle vastgoedinvesteringen met optimaal rendement. Met een innovatieve benadering van gedegen Investment Beheer en toekomstgericht Asset Management koersen we in een strakke lijn naar het vasteland.

Uniek is de synergie tussen frisheid en bewezen waarde. Hoewel we een nieuw gezicht in de markt zijn, hebben onze fondsen al bewezen solide investeringen te zijn. Onze organisatie wordt gedreven door een professioneel team met bevlogen bestuurders met een indrukwekkend track record. Onze aanpak kenmerkt zich door persoonlijke aandacht, diepgaande marktkennis en uitgebreide managementervaring.

Bij VasteLanden staat continuïteit centraal. Stabiliteit, groei en betrokkenheid zijn niet alleen onze kernwaarden, het zijn de fundamenten waarop we bouwen.

Directie

Mark Hoedjes
Algemeen Directeur
Domien Smits
Financieel Directeur

Vastelanden investment beheer

VasteLanden Investment Beheer biedt waardevolle en diverse investeringskansen in de dynamische vastgoedmarkt. De portefeuille omvat elf fondsen, hierbinnen vallen zeven winkelcentra, acht woongebouwen, twee kantoorgebouwen wat neerkomt op 75.000 m2 retailruimte en ruim 600 woningen. De ambitie is om de portefeuille verder uit te bouwen met de introductie van nieuwe fondsen. VasteLanden zal hiertoe anticiperen op marktkansen.

AIFMD - Vergunning

VasteLanden Investment Beheer B.V. heeft, op grond van de Wet op het financieel toezicht (Wft), van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een vergunning verkregen voor het beheren van beleggingsinstellingen onder de Alternative Investment Fund Managers Directive (AIFMD). Dit betekent dat VasteLanden Investment Beheer B.V. als zodanig onder toezicht staat van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank.

Uit het verkrijgen van deze vergunning blijkt dat VasteLanden Investment Beheer B.V. voldoet aan de vereisten die behoren bij een verdere professionalisering van de financiële markten én aan de verwachtingen van investeerders daar waar het gaat om een evenredig stijgend kwaliteitsniveau van en door de aanbieder.

Onze fondsen

Cert. Dieren Winkels I C.V.

Winkelcentrum Callunaplein Dieren

Cert. Dieren Wonen I C.V.

Woningen Dieren

Cert. FGR Bossche Iconen

Highstreet portefeuille Den Bosch

Cert. Helftheuvel II CV

Winkelcentrum Helftheuvelpassage

Cert. Geldrop I C.V.

Winkelcentrum Heuvel

Cert. iResidence IV C.V.

Woningen Amsterdam, Tilburg en Capelle a/d IJssel

Cert. iRetail V C.V.

Winkelcentrum Binnenhof en Entrepotgebouw Rotterdam

Cert. Pentaparc III C.V.

Kantoorgebouw Pentaparc te Den Bosch

Cert. WC de Terp C.V.

Winkelcentrum De Terp Capelle a/d IJssel

Cert. FGR Woensel

Winkelcentrum Woensel Eindhoven

iResidence V CV

Woningen Rotterdam, Haarlem, Oss en Capelle a/d IJssel

Raad van
Commissarissen

In lijn met de eisen van de Autoriteit Financiële Markten ziet een Raad van Commissarissen toe op de kwaliteitsborging. Deze bestaat uit Ab Gillhaus en Willem Cramer.

Jaarverslag RVC 2021

Ab Gillhaus
Voorzitter Raad van Commissarissen
Willem Cramer
Raad van Commissarissen

Documentatie
AIFMD - Vergunning

Vastelanden asset management

VasteLanden Asset Management draagt zorg voor het optimaliseren van operationele efficiëntie en rendementen binnen de eigen portefeuille en die van derden. Dit omvat onder andere het actieve beheer van dagelijkse operationele processen, huurincasso, onderhoudsactiviteiten en strategisch financieel management. Door middel van proactief asset management streeft VasteLanden ernaar de waarde van de vastgoedactiva te maximaliseren en een duurzame groei te realiseren, waarbij de belangen van investeerders centraal staan.

VasteLanden

Hambakenwetering 8B
5231 DC ’s-Hertogenbosch
Postbus 777
5201 AT ’s-Hertogenbosch